Boek

8 november 2016.

Mijn boek is klaar en kan besteld worden.
Zie hieronder.

 

doodmoe voorzijde

 

 

andreANDRÉ HARTEL
In 2010 diagnose terminaal longkanker. Tumor in beide longen met uitzaaiingen in de lymfeklieren. Weigerde resoluut de aangeboden chemotherapie en kreeg met alternatieve therapieën zijn kanker de baas. Sinds 2012 fulltime bezig met alles op het gebied van deze aandoening.
In 2014 initiator van een kliniek voor mensen met kanker. Leest medische publicaties, onderzoekt therapieën en mogelijkheden. Houdt zich bezig met patiëntenbegeleiding, geeft voordrachten, deelt kennis via zijn website en nieuwsbrieven. Nu zijn eerste boek! Eén van zijn vele missies. Niet enkel kennisoverdracht, maar vooral ook hoop en vertrouwen schenkend aan diegenen die zijn “opgegeven”.

De cijfers liegen er niet om. Het aantal mensen met kanker (en andere “welvaartsziekten”) neemt helaas schrikbarend in rap tempo toe.
De reguliere gezondheidszorg, heeft gedurende decennia, nog steeds geen oplossing gevonden, ondanks miljarden aan onderzoek.
Althans niet voor patiënten met uitgezaaide kanker.

In dit boek een overzicht van alle zaken die naar het idee van de auteur belangrijk zijn bij behandeling/begeleiding van kanker. Zuurstof, ketogeen dieet, mineralen, beweging, water, ldn, thc etcetera.
Omdat je kanker (en andere ziektes) veelzijdig dient aan te pakken.

Voor meer informatie:
www.kankerbehandelen.nl

BESTEL NU. VERKOOPPRIJS € 19,50

Wilt u bestellen, maar u heeft geen paypal of creditcard?
Klik dan hier:  BOEK BESTELLEN

 

Share Button