Reacties seminar/workshop

Beste Andre,

 Hierbij wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor je vrijgevigheid en de kans die je mij hebt geboden om te kunnen delen in je ongelofelijke kennis. Ik heb echt bewondering voor de manier waarop je zo gepassioneerd met je doel bezig bent, echt een inspiratie voor mij om ook mijn doelen en dromen niet alleen weer te durven dromen maar ook daadwerkelijk om te zetten in daden!

Ik heb veel geleerd tijdens de seminars over met name het effect van glucose omdat ik het zelf heb kunnen zien en meten in mijn eigen bloedsuikerwaardes tijdens de seminar.

Deze twee dagen waren voor mij een bevestiging van wat ik o.a. door eigen research zelf heb ontdekt over kanker. 

Het feit dat jij je terminale kanker onder controle hebt gekregen door vooral op jezelf te vertrouwen en je eigen verantwoordelijkheid te nemen is zeer indrukwekkend. De kennis die je tijdens de seminar daarover deelt is ontzettend kostbaar en moet gedeeld blijven worden. De seminar geeft inzicht in het ontstaan van kanker en wat daar je eigen rol hierin is zowel bewust als onbewust. Je legt alles goed uit en brengt het allemaal terug naar de basis en kern voorwaarden van gezondheid, waardoor je zelf in gaat zien waar je verbetering in je leven moet  en kan aanbrengen. Verder geef je veel tips om je levens stijl aan te passen waarmee je zelf aan de slag kunt, daarmee is de freestyle libre meter echt een geweldig hulpmiddel. Er is genoeg ruimte voor vragen en je staat ook open voor feedback. Ik heb (inhoudelijk) niet veel aan te merken verder. Misschien een print uitdelen van de seminar met een overzicht van de stof die je behandeld. En een kennismakings ronde om het ijs een beetje te breken of een energizer (korte interactie spel met de deelnemers) en wat vaker voor jezelf vooral een break inlassen met bv een ademhalings oefening etc. Verder mijn complimenten, dankjewel,

Raya

Share Button